A Escola de Mar cada tarda de Diumenge a les 18 h podràs venir a gaudir d'actuacions musicals!

 

Programació

 

Amor en bruto

21 de Juliol

Amor en Brut sorgeix a mitjans del 2018 a la ciutat de Barcelona quan dos amics aparquen els seus projectes rockers per passar a explorar espais més propers i assequibles de l'actualitat més mainstream combinant el reagge amb la música africana.

Leo Cayuela & Evgeny Viitman

7 de Juliol

Leo Cayuela (barcelona) es bluesman y artesano del clot que fabrica sus propias cigarbox guitars siguiendo los pasos de muchos bluesman que se hicieron sus guitarras con cajas de puros cuando el blues estaba tomando forma. Evgeny Viitman (rusia) es un interprete de la armónica con amplia experiencia y preferencia por los sonidos del delta. Viitman se ha presentado en rusia, viena, y ahora reside en barcelona.

Opció 2

30 de Juny

OPCIÓ 2 = Sito Domínguez + David Coves. Una guitarra, una harmònica, una mica de percussió i dues veus. Una equilibrada combinació d'esforç i inspiració, constància i espontaneïtat, rigor i imaginació, honestedat i atreviment, professionalitat i amateurisme que, a més dels temes propis, s’atreveix amb tota una col·lecció de peces clàssiques de rock, country, blues i altres gèneres.

Aquests dos funcionaris d'ensenyament no tenen límits i ben poca vergonya. Ofereixen uns directes participatius i dinàmics amb tocs de teatre i humor en els que la seva música explica històries, sovint de perdedors, divertides, tendres i/o dramàtiques.

El dia d'un concert d'Opció 2, en tens dues, d'opcions. Opció 1: Quedar-te a casa menjant pizza precongelada. OPCIÓ 2: Participar de l’espectacle i deixar-te endur per la música. No t’avorriràs.

Web: www.opcio2.com

Especial Sant Joan 2019!

 

Durango

 

Música Jazz, Bossa Nova, i Blues de la mà d'aquest fantàstic quartet musical que ens farà gaudir de l'autèntica música contemporània! Una passada!

 

Arena y Mar

16 de Juny

Duo de tambors, cants, danses i alegries que en transportarà a les aromes de la costa de llatinoamérica. Amb un so actual i d'arrel, amb "Arena y Mar" ens endinsarem a un viatge recorrent la música del Brasil, Uruguai i Colombia! Podreu ballar, cantar i gaudir d'un concert inoblidable!

Loopsystem feat. Monica Mussungo & Luiz Murà

9 de Juny

Loopsystem és un projecte d'improvització musical sobre bases electróniques i construït en directe sobre els loops extrets dels músics convidats que improvitzen sobre els seus propis sons.

En aquest cas Monica Mussungo (Angola), cantant de la formació "Nu Epoque" col.labora amb Luiz Murà (Brasil), líder de la banda "Miramundo", el resultat promet ser un viatge per indrets del món, tant per la procedència dels components com per el sabor dels estils que Lluc Navarro passará per la batedora musical del Loopsystem.