A Escola de Mar cada tarda de Diumenge a les 18 h podràs venir a gaudir d'actuacions musicals!

 

Programació

 

Loopsystem feat. Monica Mussungo & Luiz Murà

9 de Juny

Loopsystem és un projecte d'improvització musical sobre bases electróniques i construït en directe sobre els loops extrets dels músics convidats que improvitzen sobre els seus propis sons.

En aquest cas Monica Mussungo (Angola), cantant de la formació "Nu Epoque" col.labora amb Luiz Murà (Brasil), líder de la banda "Miramundo", el resultat promet ser un viatge per indrets del món, tant per la procedència dels components com per el sabor dels estils que Lluc Navarro passará per la batedora musical del Loopsystem.

Arena y Mar

16 de Juny

Duo de tambors, cants, danses i alegries que en transportarà a les aromes de la costa de llatinoamérica. Amb un so actual i d'arrel, amb "Arena y Mar" ens endinsarem a un viatge recorrent la música del Brasil, Uruguai i Colombia! Podreu ballar, cantar i gaudir d'un concert inoblidable!

Especial Sant Joan 2019!

 

Durango

 

Música Jazz, Bossa Nova, i Blues de la mà d'aquest fantàstic quartet musical que ens farà gaudir de l'autèntica música contemporània! Una passada!

 

Opció 2

30 de Juny

OPCIÓ 2 = Sito Domínguez + David Coves. Una guitarra, una harmònica, una mica de percussió i dues veus. Una equilibrada combinació d'esforç i inspiració, constància i espontaneïtat, rigor i imaginació, honestedat i atreviment, professionalitat i amateurisme que, a més dels temes propis, s’atreveix amb tota una col·lecció de peces clàssiques de rock, country, blues i altres gèneres.

Aquests dos funcionaris d'ensenyament no tenen límits i ben poca vergonya. Ofereixen uns directes participatius i dinàmics amb tocs de teatre i humor en els que la seva música explica històries, sovint de perdedors, divertides, tendres i/o dramàtiques.

El dia d'un concert d'Opció 2, en tens dues, d'opcions. Opció 1: Quedar-te a casa menjant pizza precongelada. OPCIÓ 2: Participar de l’espectacle i deixar-te endur per la música. No t’avorriràs.

Web: www.opcio2.com

DJ Clarens

16 de Juny

Clarens és el projecte de Clara Rendé, un projecte amb arrels de Berlín i fulles a Barcelona. El seu primer instrument va ser el violí, però després de viure un any a la capital alemana, va descobrir la seva passió pel techno.

Darrere els plats ha trobat la combinació perfecta entre les seves dues passions. A la intersecció entre la tecnologia i la música s'hi troba còmode, i sales com Garage442 o el Festival de Techno de Sant Hilari en son testimonis.

Influenciada per l'escena musical i cultural de Berlín i Barcelona, Clarens combina sessions de house i disco amb ingredients del techno més berlinès.

Clarens ens il·lustrarà amb la seva versió més Chill Out, però sense perdre l'essència que la fa diferent!